Ανεξάρτητο Μηχάνημα Μαζέματος και Απλώματος

Η Ανεξάρτητη Ανέμη Μαζέματος και Απλώματος αποτελεί ιδανική λύση για μεγάλες εκτάσεις και ανομοιόμορφα χωράφια, χάρη στις 3 ανεξάρτητες καρούλες και στην εύκολη και γρήγορη λειτουργία της για όλες τις καλλιέργειες.

Αποτελείται από τον ρυμουλκούμενο μηχανισμό συλλογής και τις 3 καρούλες τύλιξης. Η λειτουργία του μηχανισμού γίνεται με αυτόνομο υδραυλικό σύστημα υψηλής πίεσης, παίρνοντας κίνηση από το P.T.O. του ελκυστήρα, διαθέτοντας χειριστήριο για τον χειρισμό της συλλογής και την φόρτωση και εκφόρτωση των καρούλων, όπως και ψυγείο λαδιού για την πολύωρη χρήση του μηχανήματος, διατηρώντας τις ιδανικές συνθήκες λειτουργίας.

Η κάθε καρούλα αποθηκεύει 8.000 μέτρα σταλακτηφόρου σωλήνα, συνολικά 24.000 μέτρα.

Κατά το μάζεμα των σταλατηφόρων σωλήνων η ακινητοποίηση των καρούλων γίνεται από το υδραυλικό χειριστήριο χωρίς να χρειάζεται η χρήση των υδραυλικών φρένων.

Το άπλωμα γίνεται αποσυμπλέκοντας τις καρούλες μεταξύ τους, καθώς επίσης και με την υδραυλική κίνηση. Η καινοτομία της ανέμης επιτρέπει την ανεξαρτητοποίηση των τριών καρούλων άρα και το αυτόνομο άπλωμα της κάθε σειράς ξεχωριστά, το οποίο επιτυγχάνεται τοποθετώντας τους σταλακτηφόρους σωλήνες στην ειδική ράμπα που βρίσκεται κοτσαρισμένη στον ελκυστήρα. Για την διακοπή της περιστροφής των καρούλων ο μηχανισμός διαθέτει υδραυλικά φρένα στην κάθε καρούλα.

Η καινοτομία της ανεξαρτητοποίησης, καθώς και η ηλεκτροστατική βαφή και η ποιότητα κατασκευής αποτελούν μονόδρομο στην επιλογή του συγκεκριμένου μηχανήματος.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  • ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ: Ανεξάρτητο μηχάνημα Μαζέματος και Απλώματος Σταλακτηφόρου Σωλήνα Φ20 Υδραυλικού Τύπου
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
ΒΙΝΤΕΟ